top of page

3-В

Всім привіт! Насичений тиждень на свята.

19 лютого- День Герба України. За допомогою презентації та обговорення, вони дізналися про історію та символіку герба, його зміни протягом часу та значення кожного його елементу. Ця подія сприяє збагаченню знань учнів про національні символи та виховує патріотизм. Написали списування про Герб України і розфарбували розмальовки.

20 лютого- День Героїв Небесної Сотні. Учні разом з вчителями вшанували пам'ять героїв мовчазною миттю, провели класну годину в ХаБі, разом з учнями 4 Б класу, де вони дізналися про подвиги та жертвування цих людей на шляху до свободи та гідності. Ця подія важлива для формування патріотичних цінностей серед молодого покоління та пам'яті про подвиги тих, хто віддав своє життя за майбутнє України. Діти виготовили янголят і запустили їх на прапорі України.

21 лютого – Міжнародний день рідної мови. Сьогодні в нашому класі відзначили Міжнародний день рідної мови, підкреслюючи важливість збереження та розвитку культурної спадщини. Учні разом з вчителями взяли участь у конкурсі читців віршів про рідну мову, спрямованих на підвищення усвідомлення значення рідної мови, її краси та різноманітності. Учні отримали грамоти кращих читців.

24 лютого- початок війни росії проти України. Відбувся захід, присвячений обговоренню початку війни росії проти України. Вчителі разом з учнями використали доступні форми та методи, щоб пояснити дітям про цей складний історичний контекст, наголосивши на важливості миру та збереження дружніх відносин . Ця подія сприяла не лише розумінню важливих історичних подій, а й вихованню в учнів почуття миролюбності та взаєморозуміння. Діти поділилися яким було життя до війни і що ми маємо зараз. Можна переглянути тут:

До нових зустрічей.


10 переглядів0 коментарів
bottom of page