top of page

3-А

Привіт! Вас вітають третьокласники 🤗

✅День Доброти. День, який насамперед потрібен для того, щоб нагадати про мораль і людяність, про чуйність і всзаємодопомогу, проявляти тепло і турботу про ближніх своїх. Творити добрі справи насправді неймовірно легко, добро не вимірюється грошима, не вимагає багато часу і сил. Разом на уроці пригадали добрі вчинки та заповнили "валізу" доброти .

✅ Дослідницький проєкт " Повітря та вода"🌡️🔎

На уроках Я досліджую світ поговорили про властивості води та повітря,а вдома спробували провести власний дослід з повітряною кулькою та водою.

✅ ХАБ безпеки. Поговорили про дуже важливу тему "Мобільний телефон -друг чи ворог?"📳

Діти активно досліджували позитивний вплив 📲мобільного зв'язку на якість життя, а також обговорили можливі ризики, що негативно впливають на здоров'я, особливо дітей.

Після заняття учні розробили правила користування мобільними телефонами та пообіцяли їх дотримуватися.

✅ Міжнародний день толерантності.Бути толерантним означає поважати інших, незважаючи на відмінності. Це означає бути уважним до інших і звертати увагу на те, що нас зближує.🤝

«Ми різні - в цьому наше багатство.

Ми разом - в цьому наша сила»

На уроці складали хмару слів, доповнювали вірш, відгадували загадки та анаграми.

✅В рамках тижня математики учні 11-А класу кл.керівник Дудник І. К. завітали до нас  із математичними ребусами,загадками та логічними задачами.

Велике дякуємо за цікаві завдання!

✅ Майстер - клас по виготовленню карамелі. 🍭

Дякуємо Риммі Олегівні за організацію  майстер -класу та майстрині Олені за смачні смаколики та настрій  дітей. Наробили карамельок не тільки для себе,але й наших захисників!

✅ В рамках тижня безпеки дорожнього руху🚦відбувся єдиний національний урок «Безпечна

дорога додому»;

Учні нашого класу взяли участь в онлайн -інтенсиві « Наш друг-дорожній рух!»

та отримали сертифікати за успішне проходження тестування. 🚳🚦

Дорога-не місце для гри і бігу,тому що по ній їздять машини,від яких потрібно триматися подалі на безпечній відстані. Обережність на дорозі - це збереження життя та здоров‘я!

До зустрічі наступного тижня. Бережіть себе 🙏💙💛


55 переглядів1 коментар
bottom of page