top of page

7-В

Другий тиждень жовтня в 7-В класі пройшов під гаслом «Тиждень екологічних акцій і не тільки.»


Тиждень екологічної освіти на Планеті Щастя.

Розпочали ми цей тиждень з плідної роботи лідерів класу 🔥 Година  спілкування в Хабі, від Рученко Олександри та Мініна Сергія🤵‍♂️.


Бережемо екологію♻️

Вже другий рік наш 7В збирає та відправляє пластикові кришечки на переробку. А на цьому тижні ми приєдналися до акції «Батарейки, здавайтеся!».


Долучаємося до благодійної акції на підтримку українських військових #SuperCoins. 7В зібрав 1201 гривню та 50 копійок.

Благодійна акція від шкільного парламента "РІТМ" "Шоколадка військовому" 🍫 .

Пам'ятаємо завдяки кому ми живемо та не забуваємо дякувати.  "Маленька шоколадка має велике значення" 💪❤️


Клубі цікавих зустрічей.

Екологічне мислення і поведінка розвиваються саме під час таких зустрічей, коли учні можуть стати дотичними до допомоги безхатнім тваринам. Родини 7-В класу доєдналися до збору кормів, ліків, ветоші для притулку "Ковчег"


Цікава зустріч в Хабі зі співробітниками холдингу "Наше місто", Анастасією Ткач та Костянтином Фурдуй, які розповіли про екологічні проблеми міста Дніпра та актуальність їхніх професій. А наша Аліса Сундирьова спробувала на собі професію відеооператора та відзняла частину цієї зустрічі.


Учні 7-В класу 10 жовтня в "День ментального здоров'я" підтримували один-одного в месенжері. Разом ми вчилися підтримувати🤗 і виражати свої почуття🥰.


Навчальне дослідження в 7-В класі за темою "Будова і функції бактерій" 🔬 Навчання має бути цікавим!


Цей тиждень б'є нові рекорди по повітряним тривогам. В п'ятницю 2 тривоги, це більше 7 годин в укритті. А ми навчаємося, досліджуємо, граємо та їмо.


Відео від 5 чергової  групи, яка цього тижня була не в повному складі у зв'язку із відсутністю дітей 🤪, але з помічниками 🥰


65 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page