top of page

4-А

🌄🍇20 січня - День Автономної Республіки Крим. Тиждень почався із важливої та близької теми. Адже це свято усієї країни. На уроці в ХАБі безпеки, ми обговорили, коли півостров увійшов до складу України, які зміни там відбувалися та як сталася анексія у 2014 році. Крим - це частина України. Так було, є і буде! 

✍🏻✒️23 січня - День ручного письма. Тому на уроці української мови, ми дізналися про різні види каліграфічного письма, і дотримуючись усіх норм - списали невеликий текст про зиму. 

🎉🎁24 січня - День народження нашої Софії Олександрівні! Батьки, учні та вчителі странно готувалися, щоб зробити для неї сюрприз. І, навіть, повітряна тривога не завадила святковому настрою!

☕🍪25 січня - Міжнародний день веселощів на роботі/навчанні. Хто ми такі, щоб ігнорувати таке чудове свято? Тому веселитися і чаювати почали з 2 уроку. Ну а що, навчання весело, звісно, а чаювання з цікавим фільмом ще веселіше!

🧒🏼🚗26 січня наш однокласник, Саша Векслер, зібрав усіх в ХАБі безпеки, щоб провести нам віртуальну екскурсію та занурити в історію. Тема його виступу "Як я вивчаю географію та історію, подорожуючи з батьками". Саша нам розповів про неймовірну кількість цікавих місць, їх історію, доповнив свою розповідь презентацією. І, звісно, радо відповідав на питання своїх однокласників!

🚨🏫 А ще ми зняли навчальне відео для батьків та дітей, як безпечно потрапити в укриття під час тривоги, не наражаючи себе на інших на небезпеку. 


18 переглядів0 коментарів
bottom of page