top of page

4-А

🇬🇧🧷Тиждень іноземних мов. Захід в нашому класі, який провела Дар'я Олександрівна - «Virtual travel around London» . Метою було познайомити учнів з найвизначнішими місцями столиці Англії. Під час заходу учні виконували різні інтерактивні завдання,вікторини, розглядали мапи для засвоєння назв та розташування пам’яток.

🐾✨30 листопада - День домашніх тварин. Ми доєдналися до флешмобу від @happy_paw #happypaw #bioetika #лапкапідтримки "Лапка турботи", щоб ще раз нагадати, що бездомні тварини потребують особливої любові та підтримки.

❄️☃️1 грудня - Міжнародний фестиваль светрів. В цей день учні нашого класу одягнули свої яскраві, святкові светри, зустрівши перший день зими. Не дивлячись на те, що погода морка - настрій ми собі створили зимовий.

📅❄️ Нарешті! Ми розпочали квест із завданнями адвент-календаря. І перше завдання - дізнатися, як святкують Новий рік у різних країнах світу. Дізналися, день зарахували. Завдання на вихідні: написати лист Святому Миколаю та послухати українську пісню про новорічні свята.

💣🔐 Урок від The HALO trust про мінну безпеку. Дякуємо організації, адже на уроці ми дізналися ще більше про вибухонебезпечні предмети, як діяти, коли знайшов такий предмет, та куди телефонувати. В кінці заняття ми отримали подарунки та пам'ятки про мінну безпеку.


16 переглядів0 коментарів
bottom of page