top of page

4-А

🎁💞 На цьому тижні до нас завітав Євген Олександрович зі своїм побратимом, щоб передати відпрацьовані "подарунки з фронту". Тепер у нас в колекції є різні гільзи, які наближають нашу перемогу. Ми ж мали змогу передати обереги ляльки-мотанки, які зробили на минулому тижні. До кожного оберегу ми поклали солодкий подарунок нашим військовим.

🌪️🎏Уроки з курсу "Я досліджую світ" завжди наповнені експериментвми, творчістю та креативом. В рамках теми "Погода" наше завдання було створити флюгер із підручних матеріалів за певною схемою. Це нам дозволило краще зрозуміти механізм цього пристрою. А результати нашого проекту дивіться у відео.

🥖🍞16 жовтня - Всесвітній день хліба. На уроці очна та дистанційна група поринули в історію цього свята. Дізналися, які традиції святкування в Україні, обговорили шлях хлібу з "лану до столу", замалювали схеми у зошит. Також, дізналися про традиційний хліб різних країн світу.

🥗🥬16 жовтня - Всесвітній день здорового харчування. На уроці ми обговорили користь та шкоду різних продуктів харчування. Склали збалансовану тарілку здорового харчування та обговорили, які продукти із нашого раціону потрібно мінімізувати або виключити із раціону.

🍦🍭 17 жовтня - День ласощів. В кінці дня ми вирішили виготовити улюблені солодощі із конструктора лего. У нас отрималося печиво, кекси, цукерки, і навіть, шоколадну фабрику.

🩰🎟️19 жовтня - Всесвітній день балету. На уроці ми ознайомилися з особливостями професії артист балету. Дізналися, що необхідно, щоб виступити на балетній сцені. А також, переглянули уривки найвідоміших балетних постановок "Лебедине озеро", "Попелюшка", "Лускунчик". На майбутнє запланували похід з класом у театр.

🍎🍏21 жовтня Всесвітній день яблука. На уроці ми обговорили користь та унікальність цього фрукту, дізналися, які цікаві страви можна приготувати з яблук та поділилися своїми улюбленими рецептами. В кінці заняття намалювали свій улюблений сорт яблук, адже це дуже багатий сортовий фрукт.


14 переглядів0 коментарів
bottom of page