top of page

4-А

🎨👩‍🎨8.10 - День художника. Свято творчих та талановитих. А у нас є такі талановиті дітки, які поповнили своїми роботами шкільну виставку. Це Аннєнкова Аріна, Суліменко Поліна, Манжола Марія, Янгель Аліса. Пишаємося дівчатками та милуємося їхніми роботами кожного дня.

✉️📮9.10 - День пошти. Цікаве свято, яке дало можливість учням очної та дистанційної групи поринути у історію листування. Ми більше дізналися про роботу нашої пошти, особливості відправок за кордонон. А в кінці заняття написали лист у майбутнє: про свої мрії, плани, надії та сподівання.

👭👩‍👩‍👧11.10 - День дівчаток. Миле, ніжне, квітуче свято посеред осені. В цей день наші хлопчики вітали дівчаток подарунками та приємними словами. Дівчатка ж виготовили брелоки із подарункових наборів та принесли до школи.

🐻🧸11.10 - День "Візьми ведмедика в школу". Незвичайний день. Адже коли таке ще буває, що є спеціальний день для м'якої іграшки? А він є! Ведмедики були з нами протягом дня: на уроках, перервах, у їдальні та укритті. Гарне свято, нам сподобалось.

🐱🐶 Зустріч з притулком "Ковчег".

Довгоочікувана зустріч, до якої ми готувалися тиждень. Приносили смаколики для тварин, піклувалися про їхнє тепло. Зустріч пройшла тепло та душевно. Ми змогли погратися із цуценятами, яких врятували із зони бойових дій та передали корм, який зібрали. Дякуємо Риммі Олегівні за можливість допомогти та бути корисними.

🍫🍪12.10 - День шоколаду. На уроці ми здійснили віртуальну екскурсію до Швейцарії, адже саме їхній шоколад вважається найкращим. Дізналися про українські кондитерські фабрики, їхню потужність та виробництво. А завершили чудовий день чаюванням та смаколиками. Святкувати ж потрібно! Під смаколики ми переглянули тематичний фільм "Чарлі і шоколадна фабрика".

👮‍♀️🚔 Зустріч з патрульною поліції.

Ця зустріч об'єднала дистанційну та очну групи. До нас завітала Лариса Олександрівна - старший лейтенант поліції. Темою нашої зустрічі були "10 правил безпеки". Що важливо, більшість правил ми відпрацьовували практично, щоб краще їх засвоїти. Дякуємо за корисну інформацію!

🐦🪽14.10 - День перелітні птахів. На уроці ЯДС ми пригадали, які це перелітні птахи і чому вони відлітають у теплі краї. Також, згадали, що є зимуючі пташки і яка допомога їм потрібна. В кінці заняття у нас було творче завдання - збудувати годівнички із конструктора лего. Працювало 4 команди, які мали презентувати свою роботу та розповісти про переваги саме їхньої годівнички.

✋🧼15.10 - Всесвітній день чистих рук. На уроці ЯДС ми обговорили правила гігієни тіла та рук безпосередньо. Розподілили, які засоби гігієни нам допомагають у повсякденному житті бути здоровими. А в кінці заняття провели експеримент: дізналися, як мікроби реагують на мильний розчин. Результати у відео експерименту у відео.


5 переглядів0 коментарів
bottom of page