top of page

4-А

📰📝 ЗБІР МАКУЛАТУРИ і 1 місце! Дякуємо усім, хто доєднався до акції! У боротьбі за свободу не забуваємо про екологію! 271 кг картону та паперу.

💰🪙 Акція "СМІЛИВА ГРИВНЯ". Вчергове ми довели, що маленькими донатами можна зібрати велику суму коштів. 1623 грн - наш внесок у велику перемогу, зібраний з 10 копійок, 50 копійок, 1,2,5,10 гривнями. Підтримуємо ЗСУ разом, невтомно!

🍁🐦 Осінній майстер-клас від Софії Олександрівни "Перелітні птахи". Нам потрібен папір, ножиці, клей, 10 копійок та зубочистка. Декілька нехитрих рухів, і пташка готова до польоту!

📺⏱️23 жовтня - День ток-шоу. На уроці ми поринули у світ ток-шоу та вікторин, і прийняли участь у ток-шоу "Я люблю Україну". Згадали цікаві факти про нашу країну, її відомих діячів, а в кінці поринули у світ казок.

🎭🎟️25 жовтня - Всесвітній день опери. Другий тиждень поспіль ми поринаємо у світ театру. На уроці ми обговорили особливості оперного мистецтва, і здійснили віртуальну подорож до Одеського оперного театру, дізналися про його історію та непростий шлях протягом років його існування.

🗨️💙27 жовтня - День української писемності та мови об'єднав учнів 4-А та 4-В класу. На уроці команди наших класів змагалися у вікторині знавців української мови. Складали слова із слова "Милозвучність", називали найбільше слів на на букву "П" та "Ф", читали цікаві факти. У підсумку перемогла дружба!

🖊️А об 11:00 ми доєдналися до Диктанту національної єдності. Це вже наш другий досвід написання диктанту, і більш вдалий. Приємно бути частиною цього величного дійства.

🌊🦞31 жовтня - Міжнародний день Чорного моря. Наш урок був присвячений чорній перлині нашої країни. Ми обговорили флору та фауну моря, особливості розташування та важливе міжнародне сполучення.

🎃👻31 жовтня - Halloween. До свята готувалися, клас прикрашали власноруч зробленими кажанчиками. Атмосфера "Booo". Відео нашого майстер-класу тут.

День продовжився костюмованою вечіркою, до якої доєдналися учні дистанційної групи. Кожен з нас приніс смаколики на першу букву свого імені або прізвища. Разом ми створили великий солодкий стіл. Влаштували кінозал з переглядом мультфільму "Монстри на канікулах".

До канікул готові!


14 переглядів0 коментарів
bottom of page