top of page

4-А

Ну, привіт, 4 клас!🥳

На порозі середньої школи, активні, нестримні та готові до нових відкриттів!

☕🍪 Навчальний рік почався із святкового чаювання. Адже ми не бачилися ціле літо! Далі естафету чаювання перехватили наші сезонні іменники. Загалом, солодощі - найкращий початок навчального року!

🫂🤗 "Ти як?". Саме це питання часто звучить останні місяці. На годині спілкування ми обговорили свої дії та емоції, поділилися переживаннями та планами. Кожен з нас має надію, що майбутній навчальний рік ми зустрінемо з перемогою!

🎬🎥 9.09 - День українського кіно. На уроці Я досліджую світ, ми разом зануритися у акторську професію. Розігрували ситуації, які можуть статися у нашому житті: захворів друг, не хочеться на змагання, забув виконати домашнє завдання. Кожен занурився у свою роль.

🏃🏅Тиждень фізичної культури та спорту! По-перше, ми разом із батьками та вчителями прийняли участь у ранковій розминці ліцею. По-друге, підготували власну розминку-зарядку для кожного дня! Будьте здорові!

🌍♻️16.09 — Міжнародний день охорони озонового шару. На уроці "Я досліджую світ" ми провели дослідження: що шкодить нашій планеті, і зокрема, озоновому шару. Згадали про важливість сортування сміття, та виконали практичне заняття: сортування на метал, папір, пластик, органіка, техніка. У кожної групи отрималася своя "дошка-підказка".

👩‍🚒🆘17.09 - День рятівника. Перед прогулянкою ми обговорили, хто такі рятівники, як вони нам допомогають, яку важливу місію виконують. Свої думки та обговорення реалізували у малюнках на асфальті. Наші військові - це наші перші герої та рятівники.


36 переглядів0 коментарів
bottom of page