top of page

3-В

Всім привіт!Що нового в нас відбулося

22 січня- День Соборності України. У серці січневого морозу, коли кожна краплинка снігу танцює на вітрі, Україна святкує День Соборності. Це особливий день, коли велика родина українського народу об'єднується, щоб вшанувати важливий етап своєї історії. Робили поробки, дивились відео, слухали презентацію, відвідали ХАБ безпеки, де послухали цікаву інформацію.

25 січня- День сніговика. Січневий мороз, білі сніжинки та веселий День Сніговика - ось формула радості для всіх дітей та дорослих! Це чарівне свято, яке приносить у наше життя тепло, сміх і невимушену радість. Створюючи Сніговика, ми не просто граємо зі снігом - ми втілюємо свою творчість, фантазію та радість. Весела прогулянка, поробки- ось, чим ми займалися в день сніговика.

27 січня-Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.

"Міжнародний День Пам'яті Жертв Голокосту - це час згадати історію трагедії та вшанувати мільйони невинних людей, які стали жертвами найбільшої людської катастрофи. Нехай цей день стане нагадуванням про важливість толерантності, поваги до різноманіття та непорушної обіцянки "Ніколи більше"." Виготовили метелика пам’яті.

До зустрічі на наступному тижні.


7 переглядів0 коментарів
bottom of page