top of page

3-Б

Наші щирі вітаннячка!☺️ Проводжаємо черговий навчальний тиждень та підводимо наші міні-підсумки за два тижні✍🏻

💙19 лютого- День Державного Герба України. Тризуб- наша сила та міць-символ незламності духу та жаги до незалежності,оскільки у ньому зашифровано генетичний код нації,слово ,що викарбовано у душі кожного українця :«воля». Дізналисч історію становлення герба ,як Державного символу,розглянули давні види гербів ,провели патріотичну вікторину,створили творчу роботу з теми .

💛21 лютого -День рідної мови. Сучасна українська мова нараховує приблизно 256 тисяч слів і включена до списку мов, які успішно розвиваються в цей час. Кожна мова на нашій планеті унікальна й неповторна. Кожній людині необхідно цінувати свою рідну мову,адже це показник поваги до своєї країни.Недарма поетеса Ліна Костенко писала: «Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову». Тож, плекаємо, використовуємо, шануємо,вивчаємо, збагачуємо своє рідне ! Творче списування,декламація віршів,створення малюнкової виставки до прослуханих творів ,знайомство з біографіями на уроках читання найвідоміших дитячих письменників -червоною ниткою пронизало тиждень.

💙25 лютого -День української жінки й День народження визначної доньки України -Лесі Українки . На уроках читання знайомилися з цікавими фактами ,біографії,розгадували кросворди за фактами її життєпису,читали відомі поезії з ускладненням (переплутані слова ,речення,пропущені літери),тобто були у ролі дешифраторів, тож уроки пройшли максимально пізнавально та насичено.

💛День котів🐈Виявилося,пухнасті відзначають власне свято започатковане у Європі,тож ми не могли пройти повз. Цікаві історії ,кумедні моменти пов'язані з муркотунами, виставка малюнкова з портретами хвостиків насичили День позитивом та радістю.

💙День імунітету. Чудова нагода нагадати про важливість зміцнення свого організму :вітамінки, загартовування,активний спосіб життя ,здоровий сон,адже в рутині часто забуваємо про піклування про себе. На уроках ЯДС працювали над даною темою. Ребуси,загадки ,творчий проєкт у вигляді власноруч зроблених буклетів -стали незмінними супутниками у нашій роботі.

💛 День зустрічі Весни. З теплими промінцями сонечка посмішка не сходить з обличчя, це й не дивно,адже погода за вікном не може не тішити. У класі провели весняну вікторину:згадали ознаки та прикмети весни,птахів ,котрі повернуться з теплих країв ,працювали з пазлами, де ховалися зображення першоцвітів ,пізнавали явища за звуками . Прикрасили клас весняними поробками.

💙Всім бажаємо чудових ,мирних,безпечних вихідних! Спишемося за тиждень!


3 перегляди0 коментарів
bottom of page