top of page

3-А

Вас вітає 3-А та наш насичений тиждень 😍

✅ 5 грудня відзначався Міжнародний день волонтера.

Свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям не чекаючи подяк та винагород.

Сьогодні кожен свідомий українець впевнено може назвати себе волонтером. Тому що кожен хто не тримає в руках зброю - щодня подає руку підтримки. І не важливо чи одна пара шкарпеток, чи продукти харчування, чи просто теплі слова підтримки.

Всі добрі вчинки об'єднуються у величезну хвилю волонтерського руху та цим щохвилини, щосекунди маленькими кроками наближаємо нашу ПЕРЕМОГУ. 💙💛

✅6 грудня - День Збройних Сил України.

Щодня в молитвах ми згадуємо відважних людей, які стоять на захисті України, адже завдяки їм ми живемо та навчаємося. У святковий день учасники освітнього процесу нашого ліцею підготували та вручили вітальні листівки й солодкі подарунки для тих військових, які перебувають на лікуванні та реабілітації ,передали коробочки тепла нашим захисникам на фронт . Низький уклін усім воїнам ЗСУ! Слава Україні! Героям слава!

✅ А ще 6 грудня ми всі святкували День Святого Миколая. Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. . Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи до Святого Миколая. Учні 3-А класу написали листи Святому Миколаю,де кожен з них попрохав,щоб він  здійснив їхні бажання. Не було жодного листа, у якому не записана найзаповітніша мрія: "Принеси мир Україні", "Я хочу,щоб закінчилася війна". Віримо в те,що Святий Миколай обов'язково здійснить цю мрію🙏

✅Майстер -клас "Наші воїни- справжні козаки"  з виготовлення справжніх волелюбних захисників з пластиліну. Послухали цікаву історію, переглянули відео,згадали українських відомих козаків, гетьманів,отаманів. Це було дуже цікаво. Дякуємо Аллі Леонідівні.

✅Також дякуємо Аллі Леонідівні за цікавий урок ОТМ+ година спілкування,який проведений в ХАБІ на тему"Я люблю тебе український солдат"

Дякуємо за змістовну розповідь.

✅ Вихідний день разом.  Відсвяткували день іменника в розважальному квест-центрі   

" Лазертаг". Грали в ігри, танцювали,співали, смакували смаколиками. Чудово та весело провели час

До зустрічі за тиждень. Бережіть себе 🙏💙💛


12 переглядів1 коментар
bottom of page