top of page

3-Б

Привіт! Мене зовуть Діана і я дуже люблю подорожувати! Я відвідала вже понад 20 країн, але найбільше враження на мене справило, коли здійснилася найбажаніша мрія майже кожної дитини- побувати у найбільшому центрі розваг в світі - «Disney Word». Він розташований у місті Орландо (США), займає приблизно 100 кв.км та складається з чотирьох тематичних парків.

Перший парк, у якому я побувала - це «Magic Kingdom». Це місто, де відбувається магія Діснея і де ти можеш зустріти всіх його героїв від Міккі Мауса до піратів Карибського моря! А також побувати у джунглях, політати на літаку майбутнього, відвідати Чарівний замок, та ще безліч цікавих розваг.

«EPCOT», другий парк - це місто майбутнього, яким його бачив Дісней. А ще у ньому можна за один день здійснити подорож навколо всього світу, та ознайомитись з культурою, архітектурою та традиціями різних країн, та спробувати величезну кількість страв національної кухні.

«Disney’s Hollywood studio» присвячений «золотій ері» Голлівудського кіно. Я приймала участь у квесті на планеті Батуу («Star Wars») та побувала на зйомочній площадці фільму «Індіана Джонс». «Animal’s Kingdom»- це найвеличніший парк «Disney Word». Крім того, що можна побачити безліч диких тварин, піднятися на Еверест та здійснити рафтинг по дикій річці, я побувала у чарівному світі «Аватар». 3-D політ по планеті Пандора був найяскравішим моїм враженням за усю подорож!


1 перегляд0 коментарів
bottom of page