top of page

7-В

Розпочато акцію " Смілива гривня" ! Анастасія Сміюха стала першою, хто зробив внесок ( понад тисячу гривень!). Настя розповіла, що декілька місяців збирала монети в скарбничку  для того, щоб передати нашим захисникам і захисницям. Вона впевнена, що кожен з нас може потрошки допомагати наближати перемогу!  Отже, наші, навіть невеликі донати можуть зробити велику справу! Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну! Перемога буде за нами!

Учні 7-В класу на годині спілкування розглянули одну з найактуальніших тем сьогодення " Права жінок та гендерна рівність". Діти із зацікавленістю аналізували особливості гендерної соціалізації в різні періоди історії.                             Приєдналися до " Всеукраїнського уроку- опитування " Саша шукає відповідь"" ( під час повітряної тривоги, перебуваючи в укритті)                                                         Люди з’являються на світ, щоб бути щасливими.

Всі ми живемо майбутнім: завжди мріємо, поспішаємо уперед, будуємо грандіозні плани і проекти.

Кожен з нас має свої уподобання, здібності, прагнення, але і кожен із нас має рівні права і можливості для лікування, навчання, здобуття професії та отримування цікавої високооплачуваної роботи..

Все має залежати від нашої наполегливості у прагненні до успіху, а не від того якої ми статі – жіночої та чоловічої.


25 переглядів0 коментарів
bottom of page