top of page

6-В

Ох і насичений видався крайній тиждень 1 чверті 🤪!


В неділю наш клас вирушив у першу подорож за межі Дніпропетровщини 🚌.

Ми побували в чудовому місті Полтава,  яке є рідним для нашого однокласника,  Міши Савенко) Чудова екскурсія, прекрасна погода і купа позитивних вражень! Далі буде ✈️


В понеділок наш кабінет перетворився на казкове жахіття 👻, адже попереду свято Хеловіну 🎃.


Ну і як оминути чарівні гарбузики? Звісно! Ніяк🙃. Тому в четвер на підвіконні кабінету вишикувалися жахливі, але симпатичні атрибути заморського свята 🎃🎃🎃


А фінішував наш тиждень перед Хеловіном у п'ятницю,  адже до школи можна було офіційно прийти в костюмі і образі👻🤪


А ще цей тиждень  - тиждень справжнього волонтерського руху! У кожного і кожної була можливість виразити свою вдячність і підтримку нашим хлопцям ЗСУ💙💛!

Ми активно долучилися до акції "Щаслива гривня" і зібрали    3133 гривні 50 копійок 🔥


Збирали теплі шкарпетки для військових🧦 (237 пар)! + 100 в карму для родини Савенко,  що передали більше 200 пар 🧦🧦🫶 А ще 4+ мішка жестяних банок для виготовлення окопних свічок 🕯 + 100 ❤️ родинам Рученко і Самятовим.


У вівторок  з відповідальністю віднеслися до збору  макулатури 📑 і змогли зібрати 366,9 кг 🎉 Використання макулатури істотно заощаджує деревину, зокрема, 100 кг макулатури рятують 1 дерево.


Вперше відвідали "Хаб безпеки" і повторили правила дорожнього руху разом з представниками ювенальної поліції🚔


Писали підсумкові контрольні і тести, робити творчі проєкти і спускалися в укриття по тривозі,  трохи бешкетували і вчилися бути відповідальними. Ми жили шкільне життя ❤️!

Разом до перемоги!

Все буде Україна!


72 перегляди0 коментарів
bottom of page