top of page

4-А

4-А

👶🏼👧20 листопада - Всесвітній день дитини. Важливий, цікавий день, адже ми вкотре пригадали про Права, які має кожна дитина. Склали свої правила класу,не забуваючи про обов'язки. А в кінці заняття ми готовили міні книжечку з правами дитини.

💙💛21 листопада - День Гідності і Свободи. Нас об'єднав урок національної гідності, який ми провели у Хабі безпеки. На уроці пригадали події 2013 року, вшанували всіх героїв хвилиною мовчання та точно вирішили, що зараз ми на правильному шляху. В кінці заняття намалювали листівки для наших захисників.

🎁🍭21 листопада - Всесвітній день вітань. І він в цьому році особливий. Адже у нас отримався тиждень вітань, протягом якого ми готували вітальні скриньки для наших захисників та захисниць. Бережно скласти кожен компонент, покласти листівку, оберіг, зроблений своїми руками та гарно запакувати. Найкращий подарунок для нас - вільна Україна. Наші подарунок - знак вдячності та поваги нашим захисникам.

🤝👫24 листопада - День завоювання друзів. Темою нашого уроку була дружба та товаришування. Ми обговорили, як легко знайти собі друга. Чому друзі мають підтримувати один одного, і загалом, чи кожного товариша можна називати другом. В кінці заняття написали приємні побажання своїм друзям.

🪽❤️ Проект тривалістю у два тижні, і от ми готові презентувати результати. Екологічна акція "Погодуй птахів взимку" почалася 12 листопада, ми також почали готуватися.

Процес довготривалий, потрібно почекати, але результат вартий того. Наші натуральні, саморобні смаколики вже прикрашають ялинки на подвір'ї школи. Далі - спостерігаємо за пернатими.


15 переглядів0 коментарів
bottom of page