top of page

4-А

✨25.09 Всесвітній день мрії.

На уроці ми дізналися про історію цього свята та традиції святкування. Потім, поринути у свої мрії, написавши їх на долонька. "Перемога для України" - віримо, що зовсім скоро!

Також, ми підписали прапор для наших захисників та передали батьками Аріни Ковальчук. Слова вдячності та віри у перемогу полетіли до наших захисників неба.

🤗🫂 Так як мрії мають збуватися, на цьому тижні відбулася довгоочікувана зустріч з психологом нашої школи - Христиною Олегівною! На жаль, в цьому році у нас немає заняття з психології, але Христина Олегівна знайшла годинку, щоб поспілкуватися з нашими учнями, підготувала ціву розповідь про дружбу, а в кінці заняття учні засипали один одного компліментами.

🌊🏝️28.09 Всесвітній день моря.

Проект "В чому унікальність Чорного та Азовського морів?". На уроці ми пригадали, які моря омивають нашу країну, який світ флори та фауни наповнює ці водойми та яка промисловість розміщена в морі та на берегах. В кінці заняття ми зробили два спільних панно: Чорне море, Азовське море. Працювало дві команди. Кожна презентувала свою роботу в кінці уроку.

📚🔖30.09 Всеукраїнський день бібліотек.

Цей тиждень присвячений Всеукраїнському дню бібліотек! На урок читання до нас завітала Лілія Олександрівна - бібліотекар нашої школи.

Провела цікаву вікторину, ми змагалися командами (перемогла дружба) та перетворилися на різних казкових героїв.

👩‍🏫🏫1.10 День вчителя.

Раночок почався із святкового привітання усіх вчителів Планети Щастя, до якого ми готувалися та виготовили листівки.

В День Дублера на "Планеті Щастя", нашою помічницею та дублером була мама Аріни Васильківської - Ольга Григорівна!

Крім того, що вона підготувала цікавий урок-вікторину (який ми обов'язково проведемо до кінця), їй ще й довелося супроводжувати дітей в укриття, так як саме під час цього уроку почалася повітряна тривога.

Дякуємо Ользі Григорівні за допомогу у цей святковий день!

А ще, нас дуже розчулило привітання від наших учнів та їх батьків:

🛡️🦸‍♂️1.10 - День Захисників та Захисниць України. Свято пам'яті, вдячності та гордості! На уроці ми провели вікторину "До дня захисника України", щоб більше дізнатися про історію цього свята. Почали виготовляти ляльки-мотанки для наших захисників, щоб передати їх на наступному тижні.

А ще, батьки нашого класу об'єднали свої зусилля та підтримали збір на автомобіль для нашого вчителя фізкультури Тимура Євгеновича та його бригади. Загальна сума склала 10000 грн. Разом до перемоги!


21 перегляд0 коментарів
bottom of page