top of page

3-В

Вас вітає 3 клас. Ось і промайнули канікули і ми знов повернулися до стін рідної школи і одразу поринули в шкільне життя.

9 січня Юлія Валентинівна в ХАБі провела урок з техніки безпеки під час ожеледиці.Ми об’єдналися з учнями 4 Б класу і разом провели час. Дивились відео, презентацію, обговорювали різні ситуації- наші дії під час ожеледиці.

11 січня-День Дякую. Дякувати — це важливий елемент взаємодії та спілкування. У нашому турботливому світі є день, присвячений саме цьому простому, але значущому висловленню вдячності. Цей день надає нам можливість зупинитися на мить у щоденному стрімі подій і подякувати тим, хто робить наше життя кращим. Від близьких друзів і родини до вчителів і сусідів — всі вони чимось допомагають нам, даруючи свою увагу, знання або навіть просто свій час. Ми написали списування, розфарбували розмальовки і записали відео.

Амбасадором цього тижня стає Лапшик Кирил.Ми ще ніколи про нього не писали. 13 січня відбулася Відкрита першість Новомосковської міської Федерації дзюдо, де приймали участь клуби м.Дніпра, Новомосковська та Синельникова.

Кирил став призером в своїй віковій та ваговій категоріїї, посів 2 місце.Вітаємо тебе , Кирило!Великих перемог тобі.

До зустрічі!


35 переглядів0 коментарів
bottom of page