top of page

3-В

Промайнув ще один тиждень.Що в нас відбулося?

20 листопада -Всесвітній день дитини. Як чудово бачити посмішки дітей та чути їхній сміх, адже саме в дитинстві все здається райдужним та позитивним. Кожен малюк має право бути щасливим. Здорові та радісні діти – запорука кращого майбутнього для кожної країни. На годині спілкування ми розглянули історію виникнення цієї дати,права і обов‘язки дітей,склали свої права класу. А в кінці уроку використали розмальовки з зображеннями, які сприяли формуванню громадської компетентності молодших школярів.

Підтримали вітальну акцію «Скринька-оберіг для ЗСУ». Наповнили вітальні скриньки теплом та смаколиками для наших воїнів, наших захисників та захисниць. Дякуючи батькам, ми зібрали 18 коробок. Все буде Україна!

А ще у нас знов пройшов урок в ХАБі безпеки, де учні виготовляли "птахів миру".Дякуємо Аллі Леонідівні, вчителю образотворчого мистецтва за таку нагоду.

21 листопада-день Гідності та Свободи України. Цей день — символ творення новітньої історії держави, пам'ятна дата, що вшановує мужність та патріотизм українців, які відстояли свої споконвічні цінності: свободу, демократію та європейськість. Переглянули презентацію, відео та зробили «дерево відродження».

24 листопада-День завоювання друзів. Через тривоги не змогли як слід поспілкуватися , але встигли поговорити на тему що таке дружба, риси справжнього друга і як його знайти.

Амбасадорка класу- знову неперевершена ХОМЕНКО ЗЛАТА, у місті Кривий Ріг пройшов Чемпіонат з повітряної гімнастики та пілонного спорту “Lets Shine Championship” ⭐️⭐️⭐️

Учениця 3-го класу Хоменка Злата взяла участь у чемпіонаті вперше у категорії “Еліт” на кільці здобувши абсолютну перемогу та у категорії профі на повітряних полотнах де також стала переможцем. Бажаємо подальших успіхів Златі. 28 листопада Злата відлітає на змагання до Італії, ми впевнені золото буде наше!!!

До зустрічі на наступному тижні.


16 переглядів0 коментарів
bottom of page