top of page

3-В

Всім привіт! Неймовірно насичений та цікавий тиждень. Почнемо

13 листопада- Всесвітній день доброти. Чудова можливість знайти час на хороші вчинки для людей та тварин. Творити добро зовсім не важко, але в результаті люди наповняться співчуттям та добротою один до одного. Кожен учень з ранку отримав «Валізу добрих справ», напротязі дня робив добрі справи і зафарбовував таку ж кількість сердечок. Провели годину спілкування, обсудили добрі та погані вчинки, склали правила доброти, записали прислів’я про доброту. Емоції були неперевершені.

15 листопада- Всесвітній день вторинної переробки. Раціональне поводження із відходами завжди було актуальним. На уроці ЯДС обговорили цю проблему. Першим кроком на шляху до переробки є сортування сміття та його вторинна переробка .Діти знайшли самостійно в інтернеті інформацію, що виготовляють через вторинну переробку та представили на уроці.

В рамках тижня математики 11А та 11 Б класи провели неймовірні уроки- вікторини. Діти відгадували ребуси, працювали з магічними квадратами, розв’язували логічні задачі з сірниками, відгадували математичні кросворди та інше. Учні отримали масу позитивних емоцій та ще більше полюбили математику. Велика подяка вчителям математики та одинадцятикласникам за цікаві уроки.

16 листопада- Міжнародний день толерантності. Толерантність – це повага до людської індивідуальності, визнання основоположних прав і свобод людини та громадянина, прийняття та правильне розуміння різноманіття культур та форм самовираження. Створили квітку толерантності, відгадували загадки, обговорювали ситуації.

17 листопада- в рамках тижня безпеки відбувся єдиний національний урок «Безпечна дорога!. Учні класу підхопили ініціативу 3 А та взяли участь в онлайн -інтенсиві « Наш друг-дорожній рух!» та отримали сертифікати за успішне проходження тестування.Дітям дуже сподобалось, а ще ми повторили правила поведінки на дорозі.

Майстер-клас з карамелі.Це було неймовірно, діти самостійно виготовили смаколики собі і для воїнів ЗСУ.Велика подяка Римі Олегівні за організацію.

До зустрічі!


9 переглядів0 коментарів
bottom of page