top of page

2-Б

Це здається неймовірним! Та це все було у 2-Б цього тижня!

Дуже багато цікавих подій відбувалося днями.

Прихід золотої осені великою класною родиною відсвяткували незабутньою поїздкою до Berry Land. Осінь радувала теплом і сонечком. А хлопчики і дівчатка насолоджувалися іграми, квестами, смаколиками, поїздкою- екскурсією. Всі були родинами: бабусі, мами, татусі, молодші братики і сестрички. Вражень вистачило на всіх. Це було дуже-дуже гарно!

Слідкують учні 2-Б за видатними датами. Це був Тиждень бібліотек. Ми були активними! Провели вікторину, намалювали улюблених казкових персонажів і зробили виставку робіт. А ще створили власну бібліотеку. Принесли багато книжок. Це були нові і вже прочитані книжки, але дуже цікаві .Розмістили власну бібліотеку в укритті. Тепер можна в укритті пізнавати навколишній світ через читання. Корисно використовувати час в укритті .

29 вересня у 2-Б класі потрійне свято!)

Перший урок проводили батьки Кравченко Аліси.

Ця родина є членами волонтерського фонду Гарнізон.

Дуже цікаво провели урок до Дня Захисника і Захисниці України. Спілкувалися. Дізналися багато цікавого. Наприклад, для чого важливе маскування воїнів та техніки. Потім учні вчилися плести сітки. Фотографувалися з базукою. Тримали в руках трофейні уламки . Незабутні враження! Отримали завдання намалювати листівки у підтримку воїнів 128 бригади ТрО міста Дніпра . А ще чекаємо на сюрприз - зворотній зв'язок із захисниками.


52 перегляди2 коментарі
bottom of page