4-А

🫶Тиждень був активний, веселий, творчий, адже це наш тиждень. Тиждень початкових класів:

https://www.instagram.com/reel/CyGFrQgNKOq/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

💛День 1. Виставка малюнків "З Україною в серці". Кожен потрудився на славу, виставка вийшла чудова!

👸🧚Також, в цей день ми змагалися у казковій вікторині! Пригадали казки, які читали влітку, спланували, що ще треба почитати.Кожна команда збирала бали за правильні відповіді.

🫂👐А ще, ми "з Україною в серці" і думками про наших військових виготовили обереги ляльки-мотанки. Майстер-клас провела Софія Олександрівна, допомагала Аріна Круглик. Дуже скоро наші мотанки поїдуть до військових.

⛹️🏀2.10 - Всесвітній день гри. Тому на прогулянках у нас з'явилася нова традиція: кожного разу учень нашого класу пропонує нову гру "Вибичний", "Котик і мишка", "Хованки", "П'ятнашки" і це ще не повний список ігор, у які ми встигли пограти. Далі буде.

💙💠 День 2. Запальна спортивна та активна перерва нікого не залишила байдужим, хоч і трохи зіпсувала настрій повітряна тривога.

🗨️📖 На уроці читання нас чекала вікторина з української мови. Багато згадали, дізналися нового, що знадобиться нам на майбутніх уроках української мови.

❤️🎈День 3. Непросте, але цікаве завдання - презентувати свій клас.

Кожен із нас хоче більше світла на тепла у ці дні. Тому ми "Світлячки", адже "Світло у кожному з нас".

https://youtube.com/shorts/CJz3kY-RgOM?si=vbIT0onA5sg-V4l9

🐈🐕4.10 - Всесвітній день тварин. В цей день учні очної та дистанційної групи зібрали на міжнародний урок доброти. На уроці ми обговорили наших пухнастих друзів, їхні звички, вподобання. Згадали, що треба робити для того, щоб берегти спокій та безпеку безхатніх тварин. А ще, долучилися до акції старшої школи у допомозі притулку "Ковчег". Ми в процесі збору всього необхідного, що передамо.

А у відео зібрали наших пухнастих улюбленців, щоб поділитися своїм щастям!

https://www.instagram.com/reel/Cx98FHPNaeZ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

💚День 4.Конкурс малюнків на асфальті «Ми – діти України, її доньки та сини». Ідея прийшла швидко, над реалізацією постаралися. Адже тематика дуже "говірка". Ми діти, ми за мир, за Україну. Дякуємо за ідею Софії Олександрівні. Реалізація - учні 4-А класу.

https://youtube.com/shorts/OL3LdLmEfhQ?si=y6_htet5nqqQsIJ6

🤍🐇День 5. З Україною в серці. Зранку зарядилися енергією, надихнулися патріотизмом та заспівали гімн України, об'єднавшись разом - дистанційна та очна групи. Дуже важливо та дуже хочеться більше часу проводити разом, хоч і на відстані. Тому шукаємо будь-який маленький, але корисний привід.

310
5